Ana sayfa
İletişim
Kullanıcı girişi
Ana sayfa
Yönetim
Tarihçe
Anabilim dalları
Araştırma görevlileri
Akademik takvim
Bilgi Edinme
SSS
EN
Bölge üniversiteleri
Akademi kulübü
Hazırlık sınıfı
Mezun izleme
AtaNesa nesne ambarı
Bilgisayar dersleri
E-Enstitü
Enstitü bilgi sistemi
Lisans üstü eğitim başvuruları
Araştırma görevliliği başvuruları
Ek ders ücret programı
Tez özetleri
Ders karşılaştırma
Dilekçe ve formlar
İstek ve öneri formu
Ders değerlendirme anketi
Hızlı erişim
Üniversiteler
Devlet kurumları
Online veritabanları
Diğer Linkler
Dersler
Tüm dersler
Aktif dersler
Tez
Tez yazım kılavuzu
Tez özeti yazım kuralları
Tez önerisi yazım kuralları
Kurullar
Yönetim kurulu üyeleri
Akademik kurul üyeleri
Yönetim kurulu kararları
Akademik kurul kararları
Yönetmelikler
Lisansüstü eğitim
Tezsiz yüksek lisans
Tüm dersler (Su Ürünleri)
ZSÜ701 - Akuatik Toksikoloji
ZSÜ702 - Balık Biyolojisi ve Populasyon Dinamiği
ZSÜ703 - Balık Bulucuları ve Elektroşokerler
ZSÜ704 - Balık Fizyolojisi
ZSÜ705 - Balık Genetiği ve Islahı
ZSÜ706 - Balık Hastalıklarında Tanı ve Tedavi Teknikleri
ZSÜ707 - Balık Histolojisi
ZSÜ708 - Balık Üretim Sistemleri
ZSÜ709 - Balık Yemi Formulasyonu ve Hazırlanması
ZSÜ710 - Balık Yetiştiriciliğinde Kuluçka Teknikleri
ZSÜ711 - Balık Yetiştiriciliğinde Nakil Sistemleri
ZSÜ712 - Deniz Bilimleri ve Denizlerde Suni Üretim Esasları
ZSÜ713 - Denizlerde ve İç Sularda Stok Tahmin Metotları
ZSÜ714 - İleri Balık Besleme
ZSÜ715 - Kafes Balıkçılığının Temel Prensipleri
ZSÜ716 - Kirliliğin Akuatik Ekosistemlere Etkileri
ZSÜ717 - Kültür Balıkçılığında Canlı Yem Üretim Esasları
ZSÜ717 - Kültür Balıkçılığında Canlı Yem Üretim Esasları
ZSÜ718 - Kültür Balıkçılığında Mekanizasyon
ZSÜ719 - Kültür Balıkçılığının Temel Prensipleri
ZSÜ720 - Limnoloji ve Patamoloji
ZSÜ721 - Su Kültüründe Yönetim ve Organizasyon
ZSÜ722 - Su Ürünleri İşlemesinde Gelişmiş Teknolojiler
ZSÜ723 - Su Ürünleri Kültürtüründe İleri Metotları
ZSÜ724 - Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde Çevre Yönetimi
ZSÜ725 - Su Ürünlerinde Entegre Yetiştiricilik Sistemleri
ZSÜ726 - Su Ürünlerinde Kalite Standardları ve Kalite Kontrol Analiz Yöntemleri
ZSÜ727 - Su Ürünlerinde Moleküler Biyoloji ve Biyoteknoloji
ZSÜ728 - Yosun Endüstrisi
Copyright © 2006
Atatürk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü
Ana sayfa
|
Yönetim
|
Tarihçe
|
Anabilim dalları
|
Araştırma görevlileri
|
Akademik takvim
|
SSS