Ana sayfa
İletişim
Kullanıcı girişi
Ana sayfa
Yönetim
Tarihçe
Anabilim dalları
Araştırma görevlileri
Akademik takvim
Bilgi Edinme
SSS
EN
Bölge üniversiteleri
Akademi kulübü
Hazırlık sınıfı
Mezun izleme
AtaNesa nesne ambarı
Bilgisayar dersleri
E-Enstitü
Enstitü bilgi sistemi
Lisans üstü eğitim başvuruları
Araştırma görevliliği başvuruları
Ek ders ücret programı
Tez özetleri
Ders karşılaştırma
Dilekçe ve formlar
İstek ve öneri formu
Ders değerlendirme anketi
Hızlı erişim
Üniversiteler
Devlet kurumları
Online veritabanları
Diğer Linkler
Dersler
Tüm dersler
Aktif dersler
Tez
Tez yazım kılavuzu
Tez özeti yazım kuralları
Tez önerisi yazım kuralları
Kurullar
Yönetim kurulu üyeleri
Akademik kurul üyeleri
Yönetim kurulu kararları
Akademik kurul kararları
Yönetmelikler
Lisansüstü eğitim
Tezsiz yüksek lisans
Aktif dersler (Gıda Mühendisliği)
ZGM702 - Ekmek Üretim Teknikleri ve Son Gelişmeler
ZGM704 - Et ve Et Ürünlerinde Kalite Kontrolü ve Uygulamalı Analiz Yöntemleri
ZGM706 - Fermente Süt Ürünleri Teknolojisi
ZGM707 - Gıda Endüstrisinde Baharatlar ve Kullanım Alanları
ZGM708 - Gıda Endüstrisinde Mikrobiyolojik Uygulamalar
ZGM713 - Gıda Sanayiinde Projelendirme ve Proje Yöntemleri
ZGM718 - Gıda Zehirlenmeleri
ZGM719 - Gıdalarda Faz Değişimleri
ZGM722 - İleri Gıda Mikrobiyolojisi
ZGM726 - Meyve- Sebze ve Ürünlerinde Aroma Maddeleri
ZGM731 - Nutrasötikler ve Fonksiyonel Gıdalar
ZGM734 - Süt Endüstrisi Yan Ürünlerinin Değerlendirilmesi
ZGM741 - Tahıl ve Ürünlerinde Muhafaza ve Kalite Kontrolü
ZGM743 - Uygulamalı Termal Analiz Teknikleri
Copyright © 2006
Atatürk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü
Ana sayfa
|
Yönetim
|
Tarihçe
|
Anabilim dalları
|
Araştırma görevlileri
|
Akademik takvim
|
SSS