Bölge üniversiteleri
Akademi kulübü
Hazırlık sınıfı
Mezun izleme
AtaNesa nesne ambarı
Bilgisayar dersleri
 
 E-Enstitü
    Enstitü bilgi sistemi
    Lisans üstü eğitim başvuruları
    Araştırma görevliliği başvuruları
    Ek ders ücret programı
    Tez özetleri
    Ders karşılaştırma
    Dilekçe ve formlar
    İstek ve öneri formu
    Ders değerlendirme anketi
 
 Hızlı erişim
    Üniversiteler
    Devlet kurumları
    Online veritabanları
    Diğer Linkler
 
 Dersler
    Tüm dersler
    Aktif dersler
 
 Tez
    Tez yazım kılavuzu
    Tez özeti yazım kuralları
    Tez önerisi yazım kuralları
 
 Kurullar
    Yönetim kurulu üyeleri
    Akademik kurul üyeleri
    Yönetim kurulu kararları
    Akademik kurul kararları
 
 Yönetmelikler
    Lisansüstü eğitim
    Tezsiz yüksek lisans
 

 

    
  Aktif dersler (Gıda Mühendisliği)
     
  ZGM702 - Ekmek Üretim Teknikleri ve Son Gelişmeler  
  ZGM704 - Et ve Et Ürünlerinde Kalite Kontrolü ve Uygulamalı Analiz Yöntemleri  
  ZGM706 - Fermente Süt Ürünleri Teknolojisi  
  ZGM707 - Gıda Endüstrisinde Baharatlar ve Kullanım Alanları  
  ZGM708 - Gıda Endüstrisinde Mikrobiyolojik Uygulamalar  
  ZGM713 - Gıda Sanayiinde Projelendirme ve Proje Yöntemleri  
  ZGM718 - Gıda Zehirlenmeleri  
  ZGM719 - Gıdalarda Faz Değişimleri  
  ZGM722 - İleri Gıda Mikrobiyolojisi  
  ZGM726 - Meyve- Sebze ve Ürünlerinde Aroma Maddeleri  
  ZGM731 - Nutrasötikler ve Fonksiyonel Gıdalar  
  ZGM734 - Süt Endüstrisi Yan Ürünlerinin Değerlendirilmesi  
  ZGM741 - Tahıl ve Ürünlerinde Muhafaza ve Kalite Kontrolü  
  ZGM743 - Uygulamalı Termal Analiz Teknikleri  
Ana sayfa | Yönetim | Tarihçe | Anabilim dalları | Araştırma görevlileri | Akademik takvim | SSS