Ana sayfa
İletişim
Kullanıcı girişi
Ana sayfa
Yönetim
Tarihçe
Anabilim dalları
Araştırma görevlileri
Akademik takvim
Bilgi Edinme
SSS
EN
Bölge üniversiteleri
Akademi kulübü
Hazırlık sınıfı
Mezun izleme
AtaNesa nesne ambarı
Bilgisayar dersleri
E-Enstitü
Enstitü bilgi sistemi
Lisans üstü eğitim başvuruları
Araştırma görevliliği başvuruları
Ek ders ücret programı
Tez özetleri
Ders karşılaştırma
Dilekçe ve formlar
İstek ve öneri formu
Ders değerlendirme anketi
Hızlı erişim
Üniversiteler
Devlet kurumları
Online veritabanları
Diğer Linkler
Dersler
Tüm dersler
Aktif dersler
Tez
Tez yazım kılavuzu
Tez özeti yazım kuralları
Tez önerisi yazım kuralları
Kurullar
Yönetim kurulu üyeleri
Akademik kurul üyeleri
Yönetim kurulu kararları
Akademik kurul kararları
Yönetmelikler
Lisansüstü eğitim
Tezsiz yüksek lisans
Tüm dersler (Gıda Mühendisliği)
ZGM701 - Akışkan Gıdaların Reolojisi
ZGM702 - Ekmek Üretim Teknikleri ve Son Gelişmeler
ZGM703 - Et Biyokimyası ve Kalitesi
ZGM704 - Et ve Et Ürünlerinde Kalite Kontrolü ve Uygulamalı Analiz Yöntemleri
ZGM705 - Et ve Ürünleri İşleme Mühendisliği
ZGM706 - Fermente Süt Ürünleri Teknolojisi
ZGM707 - Gıda Endüstrisinde Baharatlar ve Kullanım Alanları
ZGM708 - Gıda Endüstrisinde Mikrobiyolojik Uygulamalar
ZGM709 - Gıda Katkı Maddeleri Kullanımında Son Gelişmeler
ZGM710 - Gıda Kaynaklı Antioksidanlar
ZGM711 - Gıda Muhafaza Metotlarının Etki Mekanizmaları
ZGM712 - Gıda Sanayiinde Isıl Olmayan Prosesler
ZGM713 - Gıda Sanayiinde Projelendirme ve Proje Yöntemleri
ZGM714 - Gıda Sanayiinde Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktaları
ZGM715 - Gıda Teknolojisinde Duyusal Analizler
ZGM716 - Gıda Teknolojisinde Isıl Prosesler
ZGM717 - Gıda ve Beslenme
ZGM718 - Gıda Zehirlenmeleri
ZGM719 - Gıdalarda Faz Değişimleri
ZGM720 - Gıdalarda Gelişen Küf ve Mayaların İzolasyon ve İdentifikasyon Yöntemleri
ZGM721 - Gıdalarda Mikrobiyolojik Kalite Kontrolü
ZGM722 - İleri Gıda Mikrobiyolojisi
ZGM723 - Kanatlı Eti İşleme Teknolojisi
ZGM724 - Koyulaştırılmış ve Kurutulmuş Süt Ürünleri Teknolojisi
ZGM725 - Maya Üretim Teknolojisi
ZGM726 - Meyve- Sebze ve Ürünlerinde Aroma Maddeleri
ZGM727 - Meyve- Sebze ve Ürünlerinde Renk Maddeleri
ZGM728 - Meyve ve Sebze Ürünlerinin Biyokimyası
ZGM729 - Mikotoksikoloji
ZGM730 - Nişasta Kimyası ve Teknolojisi
ZGM731 - Nutrasötikler ve Fonksiyonel Gıdalar
ZGM732 - Özel Süt Ürünleri Teknolojisi
ZGM733 - Peynir Üretim Teknolojisi
ZGM734 - Süt Endüstrisi Yan Ürünlerinin Değerlendirilmesi
ZGM735 - Süt Endüstrisinde Sanitasyon
ZGM736 - Süt Fizik ve Kimyası
ZGM737 - Süt Teknolojisinde Starter ve Koruyucu Kültürler
ZGM738 - Süt Ürünleri Proseslerinde Yeni Teknikler
ZGM739 - Tahıl Kimyası
ZGM740 - Tahıl Ürünlerinde Nem Sorpsiyon İzotermleri
ZGM741 - Tahıl ve Ürünlerinde Muhafaza ve Kalite Kontrolü
ZGM742 - Un Değirmenciliğinde Yeni Teknikler
ZGM743 - Uygulamalı Termal Analiz Teknikleri
ZGM744 - Yağlarda Katılaştırma Teknikleri
ZGM745 - Yağların Bileşimi ve Bozulma Tepkimeleri İle Yaşamdaki İşlevleri
Copyright © 2006
Atatürk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü
Ana sayfa
|
Yönetim
|
Tarihçe
|
Anabilim dalları
|
Araştırma görevlileri
|
Akademik takvim
|
SSS